8881.jpg
0009
dinars
santvicenc003.jpg
santvicenc006.jpg
dinars i sopars 6
_MG_9874.jpg
_MG_9903.jpg
_MG_9909.jpg

Dinars i sopars

Horari: De 13:00 a 15:00h i de 20:00 a 22:00h

menú del dia


Oferim diàriament, tant per dinar com per sopar, un menú de 25€ composat de 6 entrants, 6 segons plats i 6 postres, dels quals 3 varien diàriament i els 3 restants, més elaborats amb un petit suplement opcional, varien temporalment. Aquest és el menú inclòs en els règims de Mitja Pensió i Pensió Completa (plats amb suplement a part) i ofereix cada dia plats sense gluten per persones celíaques.

 


menú ràpid


Els dies laborables, els clients que vagin de pas i tinguin pressa poden escollir per dinar el menú ràpid, de 14€, que es composa d'un plat del dia, un bol d'amanida i unes postres. El menú ràpid és un menú fixe que no es pot canviar (per això és ràpid) i inclou la beguda i el cafè. Us el servim de cop, els tres plats a l'hora per tal que feu via i no perdeu ni un minut del vostre valuós temps.

 

Descarregueu-vos el menú ràpid

 

 

carta de vins


Tots els vins de la nostra carta, aproximadament 40 referències entre blancs, rosats, negres i escumosos són vins elaborats a Catalunya, però estacionalment hi convidem un vi provinent d'altres terres. També servim vins a copes.

La nostra carta ha estat guardonada recentment amb un dels premis del concurs català CARTAVÍ 2012.

 

www.naciodigital.cat/vadevi/noticia/3899/pelegri/desconeixement/dels/nostres/vins/fil/loxera/actual

 


 

    • Els clients fumadors podreu fer el cafè a la terrassa, l'únic lloc de l'hotel on està permès fumar.
Puja
INICI