_MG_2913.jpg

nouvotés

cv

 

formatges

 

circuit termal & formatges artesans


Degusteu d'una taula de 7 formatges artesans maridats amb melmelades de Meranges que us servirem amb una copa de vi amb DO Costers del Segre.Tot això després d'haver accedit al nostre nou circuit termal de 7 passes que estem convençuts que us relaxarà cos i ment.

 

Accés al circuit termal & taula de formatges 49€/persona

 

 

copy_of__MG_9990.jpg

banyera termal, amanida & smoothie


Submergiu-vos en una banyera d'aigua 100% termal a 38º i gaudiu de l'aigua mineromedicinal pura, tal i com la prenien els nostres avantpassats. Després arrodoniu l'experiència amb una saludable proposta d'àpat lleuger: Bol d'amanida completa, pa de cúrcuma, smoothie a escollir, aigua i infusió detox


Preu per una sola persona: 29€

Preu per dues persones: 50€

 


 

 

8881.jpg

 

nou circuit termal & menú


Descobriu el nostre exclusiu circuit de 7 passes (dutxa de romaní, piscina termal, sauna seca, cambra de gel, bany de vapor, cambra pediluvi, cambra de repòs) i quedeu-vos a dinar o sopar amb nosaltres. Us convidarem a una copa de vi i al cafè o infusió.

 

Preu per persona: 59€

 

 

 

 

_MG_2913.jpg

 

sopar en saleta privada

 

Gaudiu d'un sopar romàntic amb la vostra parella a la llum de les espelmes i en la intimitat de la petita biblioteca de l'hotel.


Suplement del servei sobre el preu del menú: 12€/persona

 

 

 

 

9324.jpg

 

piscina exterior & pícnic (només temporada d'estiu)

 

De juny a setembre relaxeu-vos al prat del balneari escoltant la remor del riu Segre i gaudint de la piscina termal exterior.

 

Accés a la piscina termal exterior + pícnic 22€/adult   15€/nen


Jusqu'à
ACCUEIL