_MG_9894.jpg

déjeuner/dinner

sdfsdf

copy_of_SantVicen005.jpg

menú del dia

Oferim diàriament, tant per dinar com per sopar, un menú composat de 6 entrants, 6 segons plats i 6 postres, dels quals 3 varien diàriament i els 3 restants, més elaborats amb un petit suplement opcional, varien temporalment. Aquest és el menú inclòs en els règims de Mitja Pensió i Pensió Completa (plats amb suplement a part).

25€ (plats amb suplement i begudes a part)
copy_of__MG_99902.jpg

amanida & smoothie

Si us ve de gust una opció més lleugera i saludable podeu decantar-vos per la nostra proposta "amanida & smoothie " que servim únicament a la terrassa.

Es tracta d'un menu informal composat per un bol d'amanida completa amb diferents enciams, pollastre a la planxa, llavors, fruits secs i hortalisses (també oferim opció vegetariana), un smoothie vegetal o de fruites, aigua mineral, pa de cúrcuma i infusió detox.

15€


 

 

copy_of__MG_0026.jpg

menú ràpid

Els dies laborables, els clients que vagin de pas i tinguin pressa poden escollir per dinar el menú ràpid que es composa d'un plat del dia, un bol d'amanida i unes postres. El menú ràpid és un menú fixe que no es pot canviar (per això és ràpid) i inclou la beguda i el cafè. Us el servim de cop, els tres plats a l'hora per tal que feu via i no perdeu ni un minut del vostre valuós temps.

15€ (Només dies laborables)


 

 

fotocopavi.jpg

carta de vins

Tots els vins de la nostra carta, aproximadament 40 referències entre blancs, rosats, negres i escumosos són vins elaborats a Catalunya, però estacionalment hi convidem un vi provinent d'altres terres.

La nostra carta va ser guardonada amb un dels premis del concurs català CARTAVÍ 2012.

www.naciodigital.cat/vadevi/noticia/3899/pelegri/desconeixement/dels/nostres/vins/fil/loxera/actual


 

 

iStock477310719.jpg

clients vegetarians i vegans

Us recolzem en la vostra elecció alimentària però el nostre menú diari és bàsicament omnívor. Consulteu-nos quins plats us podem oferir amb antel.lació.


 

 

GLUTEN.jpg

clients amb intol.leràncies i al-lèrgies alimentàries

Expliqueu als nostres cambrers les intoleràncies i al-lèrgies que patiu en el moment de la comanda. Ells transmetran a l'equip de cuina quins ingredients ha d'evitar en els plats escollits.


 

 

 

 

*Els clients fumadors podreu fer el cafè a la terrassa, l'únic lloc de l'hotel on està permès fumar.Jusqu'à
ACCUEIL