iStock-464612332.jpg

tractaments mèdics

basem els nostres tractaments mèdics en la medecina biològica que té com a finalitat aconseguir que sigui el propi organisme el que intenti resoldre el desequilibri i recuperi la normalitat.


 

 

VISITA MÈDICA  80€

Completa visita que té com a finalitat resoldre els vostres desequilibris i recuperar la normalitat, no únicament centrant-nos en l'òrgan malalt si no trcatant-vos com a una unitat.


ACUPUNTURA 60€

Inserció i manipulació de fines agulles en punts específics del cos per estimular les funcions de l'organisme i restablir l'equilibri energètic, recuperant així l'estat de salut.

MESOTERÀPIA 60€
La mesoterapia introdueix quantitats microscòpiques de medicaments homeopàtics, productes farmacèutics tradicionals, vitamines, minerals i aminoàcids a la pell per a tractar una gran varietat de dolències. Les agulles utilitzades en mesoteràpia són molt curtes i primes.


SERUMTERAPIA  120€/completa  70€/expres

Basada en l'aplicació intravenosa de sueros personalitzats segons les necessitats i objectius específics de cada persona, a partir d'una selecció de vitamines, oligoelements i fàrmacs biològics naturals per a millorrar la salut.


HIDROCOLONTERAPIA 80€
Mètode de neteja i revitalització del colon mitjançant un sistema de rentat intestinal. Permet l'eliminació de tots els residus incrustats en esl plecs de la paret intestinalk, afavoreix l'eliminació de gasos, l'absorció correcta de tots els nutrinets, alivia el restrenyiment, els problemes circulatoris, la fatiga, les afeccions reumatològiques, les alèrgies, l'asma...


OZONOTERAPIA 100€
amb l'ozonoteràpia oxigenem la sang amb ozó per tractar diferents patologies com: l'artritis, l'artrosi, les contractures musculars, procesos d'envelliment, fibromiàlgia, l'estrès, la candidiasis, procesos infecciosos, ferides i úlceres,..

 


Contraindicacions absolutes: malalties agudes i cròniques en fase descompensada.

Contraindicacions relatives: embaràs (consulteu-ho amb la metgessa)

 

 

 

LES TARIFES INCLOUEN EL 10% D'IVA PER A CLIENTS ALLOTJATS A L'HOTEL

I EL 21% D'IVA PER A CLIENTS NO ALLOTJATS


Puja
INICI